Werken bij Autobedrijf Lindeboom

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig iemand met passie voor auto’s, ter aanvulling van ons hechte team. Ben jij deze persoon? Lees dan verder!

Over ons

Wij zijn de garage van Dalfsen die u weer op weg helpt. Onze service en vakmanschap bezorgt u weer vele onbezorgde ritten. Ook voor een nieuwe APK, grote beurt, of advies bij het kopen van een nieuwe of jong gebruikte auto kunt u bij ons terecht.

Waarom bij Autobedrijf Lindboom in Dalfsen?

Bij Autobedrijf Lindeboom ben je meer dan welkom in ons team, waar we een warme en gezellige sfeer koesteren! Geniet van de afwisseling van klanten en het plezier van het rijklaar maken van auto’s. Van het poetsen en polijsten tot het sleutelen om elke auto perfect te maken, hier vind je uitdagende werkzaamheden en een hechte werkomgeving. Ben jij klaar om samen met ons de puntjes op de i te zetten? Solliciteer vandaag nog, Tim zal contact met je opnemen!

Wie zoeken wij

Bij Autobedrijf Lindeboom zijn we op zoek naar een enthousiaste autoliefhebber met een passie voor het vak! We zoeken iemand die niet alleen kennis heeft van auto’s, maar ook graag de handen uit de mouwen steekt om auto’s rijklaar te maken, inclusief poetsen en polijsten. Verder is het belangrijk dat je plezier hebt in het verkopen van auto’s en dat je zelfstandig kunt werken. Ben jij degene die graag sleutelt aan auto’s en er ook nog eens van geniet om ze te verkopen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken:

Wat wij bieden

Bij Autobedrijf Lindeboom krijg je de kans om te werken in een familie-dealerbedrijf met korte communicatielijnen, waar klanttevredenheid en open communicatie centraal staan. Maar dat is niet alles, we hebben nog veel meer te bieden:

Laat hier je gegevens achter.

We nemen zo spoedig mogelijk contact op!

Chat openen
Chat met Tim
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?